Bulvár

Király Viktor: „eldöntöttem, hogy nem fogok lehajtott fejjel élni!”

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.27 | 16:48

Új dalát pedig Bob Sinclair, a francia Dj adta ki.

Király Viktor hangulatembernek tartja magát és nem titkolja, hogy olykor becsúszik neki egy-egy depressziósabb nap. De mindig feláll, mert hatalmas céljai vannak, és nem ismer lehetetlent. Az énekes, dalszerző most elindult a nemzetközi siker útján: a legendás francia DJ, Bob Sinclar adta ki a legújabb dalát.

Király Viktor gyerekkorát végigkísérte a zene. 10 évesen édesapjától tanult meg dobolni, zongoraórákra járt, garázszenekarokat alapított, az éneklés mégis egy különös véletlen folytán került előtérbe az életében. „Elég hamar kiderült, hogy nem értek máshoz, mint a zenéhez. Előbb jött a dalszerzés és a szövegírás, majd hozzá tanultam meg zenélni és énekelni. Amerikában és itthon is a garázszenekarokban mindig dobos voltam, de valahogy azt éreztem, hogy ha nálam lenne a mikrofon, nekem ez jobban menne. Egészen a saját szalagavatómig kellett várni, hogy énekessé lépjek elő, és akkor valahogy megvilágosodtam, hogy ez az én utam” – mesélte Viktor a Lead Yourself interjúsorozatában, amit ezúttal az énekes saját stúdiójában vettek fel.

A zenész abban hisz, hogy vannak sorsszerű dolgok, de mi magunk is tudjuk azt irányítani, így neki az volt megírva, hogy énekelni kezdjen. De ez nem volt egyszerű feladat. „Semmi önbizalmam nem volt. Nulla! Sőt, a mai napig ez a legnagyobb negatív tulajdonságom, hogy nem bízok magamban. Még mindig remegek egy tévés fellépés előtt, izgulok egy új dal bemutatásán, egyszerűen nem vagyok az a fajta énekes, aki kiáll és azt mondja: „na, itt vagyok, nézzétek”. Tudom, ez hiba, mert meg kéne találnom az egyensúlyt, hogy ne legyek se beképzeld, de legyen meg a kellő magabiztosságom” – mondta az énekes, aki ma már nem titkolja, hogy a Megasztár előtt is mélyponton volt.

„Utolsó esélynek tartottam a Megasztárt, pedig akkor még csak 24 éves voltam. Azt éreztem, hogy itthon, Magyarországon nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna. Mindenki megtalálta az útját, én meg valahogy még mindig csak kerestem a helyem. Úgy éreztem, ha visszaköltöznék Amerikába, akkor meglelném önmagamat is. De ekkor elkezdett mindenki biztatni – család, barátok –, hogy jelentkezzek, próbáljam ki. Hát kipróbáltam és megnyertem” – tette hozzá nevetve.

Ma már azt is tudja, hogy nem Amerika hiányzott neki, csak elismerésre vágyott. „Igazából mindegy, hogy hol kapod meg a figyelmet. Az én lelkemnek bőven elég, hogy itt az emberek ismernek, szeretnek, elismerik a munkásságom. Persze, nem azt mondom, hogy itt meg is állok. Van egy merész álmom: szeretnék Grammy-díjat kapni. Másoknak is sikerült már, nekem miért ne menne? Főleg, ha az ember sokat dolgozik érte, akkor semmi sem lehetetlen. Most valami amúgy is elindult, nemzetközi szinten is. A legendás francia DJ, Bob Sinclar kiadta a legújabb dalomat. Nagyon a magáénak érzi, minden nap posztol róla, figyel rá, és ez már jó irány. Most van bennem egy nagy adag izgulás, hogy megfeleljek neki” – mondta büszkén Viktor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló