Bulvár

A Szűzanya jelent meg ennek a tinilánynak, videóban mondja el, mit látott!

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.31 | 09:18

Magyar fiatalok jártak Medjugorjéban, a bosznia-hercegovinai településen 2022 augusztusában, ahol állításuk szerint a Szűzanya megjelent nekik és szólt hozzájuk.

A négy magyar fiatal közül Török Júlia egy videóban mesél a csodáról, amit látott.

“Olyan csodát és ajándékot kaptam ezen a szerdai napon, hogy eldöntöttem, én többé semmit sem szeretnék kérni a Jóistentől. Ezek után úgy érzem, nekem kell adnom, és imádkoznom azokért, akik még nem jutottak el oda, hogy az Isten felé forduljanak”

– fogalmaz a 23 éves lány, aki  ima közben egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a nap úgy lüktet, mint egy szív, de ekkor még azt hitte, csak hallucinál és nem jól lát amiatt, mert a napba nézett.

A társai azonban megerősítették, hogy ők is látják a szívként lüktető napot. A videóban Júlia elmondja, hogy ekkor úgy látta, mintha a nap átváltozott volna egy ostyává, majd csodálatos jelenésben volt részük.

“Mindenki minket, négyünket nézett, ahogy zokogunk és senki nem értette, hogy mi történik.  Az árnyékokból kirajzolódott a Szűzanya arca.  Megfordult, és olyan volt, mintha ránk mosolyogna. Annyira gyönyörű volt és fiatal…”

– lelkesedett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló