Bulvár

A gyámügy is vizsgálódott Fekete Dávid gyerekei miatt

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.03 | 14:48

A 320 milliós csalással vádolt Fekete Dávid több mint két év hallgatás után exkluzív interjút adott.

A házi őrizetben lévő Fekete Dávid élete legnehezebb időszakáról is mesélt a Fókusznak: „Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt” – mondta el Fekete. Az énekest

váratlanul érte, hogy az előzetes letartóztatása alatt a felesége elindította a válópert.

Az egykori házasok civilizált kapcsolatban vannak egymással, gyerekeik érdekében. Megegyeztek, nem beszélnek nyilvánosan a kisfiú balesetéről. Fekete Dávid szerda esti nyilatkozata azonban felborította ezt a megállapodást – írja a Blikk. Az ügyvéd és ügyfele döbbenten állnak az RTL Fókusz riportjában elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott.

Az ügyvéd elmondása szerint Reginában ez a riport különösen mély sebeket tépett fel,

hiszen minden szülőnek a legnagyobb félelme az életében, ha a gyermekének baja esik. Horváth Regina jogi képviselője, Pikali Petra azt is elmondta, egy ilyen szerencsétlen baleset után a hatóságok vizsgálatot indítanak, azonban részleteket nem akart elárulni arról, mi történt pontosan azon a napon. Az ügyvéd azt is elmondta, hogy ez egyébként már lezárult, “a gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált”.

Az ügyvédnő azért sem érti Fekete Dávid nyilatkozatát,

mert Regina mindent megtett azért, hogy közös ikerfiaik mély kapcsolatot alakíthassanak ki az édesapjukkal.

A börtön után kibékült volt feleségével Fekete Dávid


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló