Bulvár

Rémálom lett a karácsonyi DNS-nézegetésből

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.04 | 11:18

Pontosan: más volt a biológiai apa, mint azt addig gondolták.

Ártatlan karácsonyi ajándék forgatta fel egy ohiói család életét: egy otthon elvégezhető DNS teszt szerint

a 28 éves lánynak más a biológiai apja, mint aki felnevelte.

A lány 1991-ben, mesterséges megtermékenyítéssel született. Szülei a vélt apa származásának okán olasz identitással nevelték. A lány olaszul tanult a középiskolában, nagymamájával gyakorolta a nyelvet, nemrégiben pedig Olaszországba készült. A szülei ezért meglepték egy otthon elvégezhető DNS-teszttel, hogy megtalálhassa Olaszországban élő távoli rokonait. Az eredmények láttán megdöbbentek: a DNS-teszt nem mutatott olasz származást, ahogyan apjával való biológiai rokonságot sem.

Jessica ezután apasági vizsgálatot készíttetett, ugyanolyan eredménnyel:

ő és az apja genetikailag nem rokonok. Végül sikerült megtalálniuk egy férfit, aki Jessica vér szerinti apjának tűnt. Kiderült, hogy a férfi és a felesége 1991-ben ugyanannak az orvosnak, Nicholas Spirtosnak a páciensei voltak, de soha nem lett gyermekük. Ezután újabb apasági vizsgálat jött, ami megerősítette, hogy a férfi Jessica biológiai apja.

A család most orvosi műhiba és gondatlanság miatt perli az orvost

és a kórházat. „Olyan volt, mintha valaki más életében ébrednél fel” – jellemezte a helyzet Mike Harvey, aki szerint férjként és apaként is nehéz látni, ahogy a családod szenved, miután kiderült, hogy a valóság más, mint azt addig gondoltad volna.

Yahoo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló