Celeb

Aggódnak a rajongók Szabó Zsófi miatt, féltik tőle Miller Dávidot

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.06 | 10:48

Napok óta találgatnak a rajongók, hogy van-e valami a két műsorvezető között.

Egy kommentelő szerint Dávid hetek óta “minden nap posztol valami cukiságot Zsófival”,

nem akarom, hogy ez a nő behálózza… Szépek lennének, de csak összetaposná

– írta valaki, míg egy másik hozzászóló állítólagos belsős körökből értesült arról, hogy kezd kialakulni valami a két celeb között.

Fotó: RTL

Zsófi késői szűz jegyben született, Dávid pedig a bika jegyében. Mindkettő földjegynek számít, ami már alapvetően magában foglalja a harmóniát és a stabilitást. Gyakorlatiasak, megbízhatóak, racionálisak, két lábbal állnak a földön, családcentrikusak és fontos számukra a személyes tér és a karrier is. Tehát már ebben is nagy a hasonlóság köztük, arról nem is beszélve, hogy a romantikus kapcsolatok terén is kifejezetten összeillik ez a két jegy. A születésük napján látható bolygóállások szerint módfelett jó párost alkothatnának, és a holdjaik is jól kapcsolódnak egymáshoz

– magyarázta a Ripostnak Baki Réka, és úgy tűnik, a csillagok üzenete, Zsófihoz és Dávidhoz is eltalált, ugyanis a minap röviden reagáltak a megjelent cikkekre.

Az egész bulvár attól volt hangos… Nem csak a horoszkópoktól…

– mondta Dávid a reggeli műsor felkonferálásában, miközben Zsófi nagy nevetésben tört ki. Bár azt nem fejtették ki, mi a véleményük a dologról, többen még mindig úgy sejtik, hogy itt többről van szó, mint barátság.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló