Bulvár

Justin Timberlake most árulta el, miért hagyta ott az ‘N Sync-et

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.10 | 07:45

Ha a 90-es években voltál tini, nagy valószínűséggel nem került el a kor egyik legnépszerűbb amerikai fiúcsapata, az ‘N Sync. Timberlake 2002-ben intett búcsút a nyálas popcsapatnak a rajongók nagy bánatára, de milyen jól tette.

A The Hollywood Reporter interjújában többek között arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy otthagyja a népszerű fiúbandát és belevág a szólókarrierjébe. Elég meglepő indokokat sorolt fel.

Éppen egy turnén voltunk, úgy éreztem, hogy ez az egész cirkusz már elviselhetetlenül nagy, túlnőtt rajtunk. Egy mókás hógolyózásnak indult, de egy lavina lett belőle.

Justin Timberlake azt is elmondta, hogy túl komolynak érezte magát az egészhez. Úgy fogalmazott:

Kinőttem belőle. Az volt az érzésem, hogy sokkal többet törődök a zenével, mint a csapat többi tagja. Úgy éreztem, hogy másfajta zenét kell csinálnom, követnem kellett a szívemet.

A 36 éves Timberlake vezető énekesként tevékenyledett az együttesben, 50 millió példányban eladott albumuk miatt a harmadik legnépszerűbb fiúbandaként tartják számon az ‘N Sync-et, még az Oscar-díjátadón, az Olimpián és a Super Bowl-on is felléptek.

Tessék, egy kis időutazás:

Fotó: Getty Images / Brenda Chase


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló