Bulvár

A 51 éves Jennifer Aniston brutál dögös képeire nincsenek szavak – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.13 | 11:48

Eszméletlenül dögös fotókkal robbantotta fel az internetet az 51. szülinapját ünneplő Jennifer Aniston. A Jóbarátok sztárján nem fog az idő, alakja most is irigylésre méltó, mint mindig. A friss, különböző stílusú fotókon többek között szatén melltartóban, combig felsliccelt ruhában és kihívó bőrcsizmában szexizett a sztár.

Hihetetlen, de igaz, mindenki kedvenc Rachelje 51 éves lett. A Jóbarátok színésznője azonban még most is olyan csinos, mint a ’90-es években, és épp ismét szélsebesen szárnyal felfelé a karrierje is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Interview Magazine (@interviewmag) által megosztott bejegyzés,


Jennifer Aniston az Interview Magazinnak adott egy igen őszinte interjút még a szülinapja előtt, a friss képek is az újság digitális hasábjain jelentek meg a sztárról, méghozzá épp Jen 51. szülinapján, amiről maga a sztár sem tudott, így közösségi oldalának bejegyzése szerint nagyon meghatódott ezen a gesztuson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Interview Magazine (@interviewmag) által megosztott bejegyzés,

A beszélgetést, amely teljes egészében a magazin márciusi számában olvasható majd, nem más, mint Sandra Bullock készítette vele, akit Jen a nővéreként szeret. Az interjúban elég sok témát érintettek a színésznők, többek között kiderült az is, hogy az 51 éves sztárnak nem éppen volt tökéletes a gyermekkora. Sandra Bullock ugyanis arról faggatta őt, minek köszönhető állandó pozitív kisugárzása és életigenlése. Jen ekkor mondta azt el, hogy gyermekként egy olyan labilis háztartásban élt, ahol nem érezte magát biztonságban, a felnőttek gorombák voltak egymással. Hozzátetet: ő tudta, hogy sosem akar majd ilyen lenni, és nem akar másokkal hasonlóképpen viselkedni. Azt sem szerette volna, hogy bárki, akivel kapcsolatba kerül, érezze ezt rajta.

Szóval azt hiszem, ezt a szüleimnek köszönhetem. Mert lehetsz dühös, vagy mártír is. Vagy mondhatod inkább azt, hogy ha az élet egy citrommal dobott meg, akkor csinálsz belőle egy limonádét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Interview Magazine (@interviewmag) által megosztott bejegyzés,


Jen színészi pályáját és életfelfogását, mindig derűs és pozitív kisugárzását és nyilatkozatait elnézve, ő az utóbbit választotta. Az élete csupa lüktetés, és mézédes limonádé. Jen épp egy újabb fénykorát éli, legutóbb a The Moring Show-ban nyújtott alakításért érdemelte ki a legjobb televíziós színésznőnek járó SAG-díjat, ahol a színésznő nagyon bájos volt a díj átvételekor, és megható beszédet mondott.

Címlapkép: MTI/EPA/David Swanson


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló