Bulvár

Durva dologgal vádolták meg Hódi Pamelát

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.13 | 19:18

Kétségtelen, hogy Hódi Pamela remek formában van. Követői figyelmét sem kerülte el a fiatal édesanya fogyása, egyesek azonban úgy vélik, nem az egészséges életmódnak és a sportnak köszönheti karcsúságát.

Nemrég egy igencsak káros “trend” ütötte fel a fejét. Egyre többet hallani arról, hogy tömegek próbálnak meg cukorbetegeknek szánt injekciókkal fogyni.

Fotó: TV2

A szóban forgó termékek a Saxenda (liraglutid hatóanyag) és az Ozempic (szemaglutid hatóanyag) injekciók, amelyek lassan hiánycikké válnak, miközben nagyon sokan betegszenek meg a nem rendeltetésszerű használat miatt.

Tatár Csilla teljesen kiakadt

Hódi Pamela jó pár kilót magára szedett a második terhessége alatt. Ez alatt az időszak alatt a saját érdekében úgy döntött, hogy nem posztol túl sok fotót a social médiába – írja a Life.hu.

Második gyermeke születését követően, hamar bomba formába került. Alig egy évvel a szülés után vékonyabb volt, mint valaha. Természetesen azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy tavaly májusban elveszítette első gyermeke édesapját, Berki Krisztiánt. A tragédia szintén közrejátszhatott a feltűnő fogyásban.

Az egy kommentelő keményen beleállt Pamelába a napokban posztolt képe alatt.

Most már tudom mitől vagy ennyire vékony, és miért hallgatsz róla. Borzasztóan csalódtam benned. Szégyelheted magad

– idézi a Life a hozzászólást, ami úgy tűnik, azóta eltűnt a kép alól.

Néhány a fenti kommentre utaló hozzászólás azért még megtalálható:

Ó, te jó ég! Mert aki vékony az csak beteg, anorexiás vagy mindenféle szerhasználó lehet. 36 éves vagyok és 43 kiló, zabálok éjjel-nappal, és úgy kb. egész nap. Nem hízok, sőt, van, hogy még ebből is fogyok, ha stresszesebb az élet vagy a munka. Hogy veszitek a bátorságot, hogy ilyesmivel vádoljatok valakit tényleges információk nélkül? Bántanak engem is sok ilyennel. Álljatok inkább a sarokba és szégyelljétek el magatokat, ahelyett, hogy ide írogattok butaságokat, megfelelő ismeretség és tudás hiányában…

– védte meg Pamelát egy másik kommentelő. Többen is úgy gondolják, hogy a fogyás háttérében leginkább Berki Krisztián tragikus halála áll.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló