Bulvár

Megszólalt G.w.M volt felesége: A kapcsolatunk alatt elsiklottam a saját céljaim fölöt

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.15 | 10:48

Rengeteg projektben gondolkozik Nagy Melanie.

Miután G.w.M. elhagyta, Nagy Melanie két kisgyermekkel maradt egyedül, ezért azonnal munkát kellett találnia. Bár Nagy Melanie végzettsége akár diplomáciai munkához is megfelelő lenne, ilyen karrierbe egyedül álló két gyerekes anyaként nem tud belevágni, emiatt először a Dikh TV-nél kezdett dolgozni.

nagy_melanie

Abban hiszek, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Természetesen van olyan élethelyzet, ami ezt ellehetetleníti, de szerencsés vagyok olyan szempontból, hogy a családom mindenben segít és támogat: ha kell, a gyerekekre is vigyáznak

– mesélte Nagy Melanie a Hot! magazinnak.

Nagy Melanie a rapperrel töltött időszakot is értékelte: „A kapcsolatunk alatt elsiklottam a saját céljaim fölött; úgy érzem, mindennek alárendelem magamat, és nem voltak fontosak az álmaim, a céljaim. Természetes volt, hogy építjük a közös jövőnket, a gyermekeim apjának karrierjét, és az volt a terv, hogy amikor eljön az idő, a gyerekek mellett visszatérjek a munkába, önmegvalósítsak, akkor majd előtérbe helyezzük a céljaimat is, ami nagyjából pont akkor lett volna aktuális, amikor különváltak az útjaink.”

Varga Márkkal pedig azóta sem beszél.

A gyermekekkel kapcsolatban van egy rend, amihez mindketten tartjuk magunkat. Ez jelenleg működik

– osztotta meg Melanie, aki közben felhagyott a rádiózással és egy átalakító show-t tervez. Fiataloknak mutatnák meg, hogyan tehetnek szert előnyös külsőre, anélkül, hogy többnek akarnának kinézni a koruknál – írja a Blikk. Emellett pedig baba-mama szépségszalon indításán is dolgozik, ami még mindig nem minden:

„Továbbá jelenleg sminkesként és oktatóként is dolgozom, és egy okosotthonokkal foglalkozó vállalkozás indításában is részt veszek” – mondta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.