Bulvár

Tóth Gabi teljesen kiakadt, miután “pedofil támogatónak” nevezték – videó

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.21 | 14:18

Tóth Gabi közösségi oldalán fakadt ki, miután több kritikát is kapott amiatt, hogy nem vett részt a múlt pénteki Hősök terén tartott tüntetésen.

Fotó: TV2

Elmondása szerint naponta több olyan levelet is kap, melyek arról szólnak, hogy “pedofilokat támogat”.

Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Mert az, hogy egy NER keresztény, matyó lotyó, senkiházi (..) vagyok semmi ahhoz képest, hogy eljutunk odáig, hogy pedofil-simogatónak neveztek engem. Tényleg meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek?

Az énekesnő egyszerűen nem hiszi el, hogy idáig jutottak az emberek, véleménye szerint az embereknek saját magukkal van problémájuk, az életükkel és a rendszerrel, amit rajta próbálnak leverni.

Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok. Ezt máshogy már nem lehet elviselni, mert van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek.

Tóth Gabi a mai napig nem tudja, hogy fajulhattak el az üzenetek idáig.

Hol van az emberekből a méltóság? Az empátia? Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés? Miért követsz engem? Miért vagy itt az oldalaimon? Egyszerűen lépj túl rajtam, ennyi!

@tothgabi reagált
byu/Same_Mortgage_2309 intalk_hunfluencers

Instagram-oldalán megosztott történetét azzal folytatta, “végre lehet örülni felcseszte magát”.

Kijöttem a sodromból, képzeljétek el, pedig engem azért nehéz kihozni (..) elegem van, az embernek véges a határ, ennyi. Emberek vagyunk, jogom van kiborulni nekem is. (..) na most tele lett a tököm. Örüljetek, élvezzétek, legyetek boldogok! Megrázom magam, megigazítom a fejemen a nem létező kis koronámat, és haladok tovább az életemmel.

Pénteken Tóth Gabi egy bejegyzése alatt reagált az egyik kommentre, amelyből kiderült, nem tervez részt venni az aznapi tüntetésen, amit az online tartalomgyártók rendeztek a gyerekek védelmében.

Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek…

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.