Bulvár

Orbán hírhamisító közmédia-főnöke most Beton.Hofi koncertjét cenzúrázgatta

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.25 | 11:18

A közmédia kicenzúrázta Orbán nevét Beton.Hofi koncertjéből.

Az M2 műsorra tűzte Beton.Hofi A38-on adott koncertjét. A Fidesz által megszállt és propagandaadóvá silányított M2 hozta a formáját: egyszer csak elnémult a koncertfelvétel,

éppen akkor, amikor elhangzott volna az Orbán szó.

Beton.Hofi egy erdélyi származású rapper, akit a közmédia „fiatalos” csatornája, az M2 Petőfi TV a Kulisszák mögött című műsorában mutattak be. Illusztrációként pedig több részletet is leadtak a zenész egyik A38-as koncertjéből. A Bagira című slágerből viszont kicenzúrázták azt a részletet, amelyben elhangzik Orbán Viktor neve – írja a Magyar Hang.

A konkrét szöveg ez: „Belehalok, milyen szabad ország ez / Anyámnak írok sms-t és az Orbán les”.

A célzás a kormány által újságírók és ellenzékiek megfigyelésére használt Pegasus szoftverére utalhat. A közmédia adásában egy másodpercre elnémult a felvétel, amit a Telex fel is tett a Youtube-ra:

A Petőfi TV és Rádió tartalmait jelenleg nem az idén 126 milliárd adóforintunkból nyomorgó MTVA, hanem egy külsős beszállító, a Demeter Szilárd-féle Petőfi Média Group (PMG) gyártja.

Nemrég bíróság is kimondta, hogy az MTVA vezérigazgatóját szabad hírhamisítónak nevezni, hiszen tény, hogy korábban híranyagokat hamisított meg – írja a hvg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló