Bulvár

“Úgy kxrválkodj, hogy ne tűnjön fel a pasinak, hogy pénzért szxpsz”

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.26 | 18:18

Ezt az örökérvényű tanítás adta át követőinek a YouTube-on Mea, a sugargirl-ből lett dubaji magyar influenszer, amin többek között Osváth Zsolt is kiakadt.

Mea tanítása leginkább az, hogy egy huszonéves fiatal lány nyugodtan használja ki, hogy fiatal, és hogy “alapvetően vonzóbb, mint egy idősebb nő”. Szerezzen magának egy húsz-harminc évvel idősebb sugar daddy-t, aki majd “anyagilag gondoskodik róla”, de lehetőleg ne “csak sima Gucci-táskát meg más luxus-cuccokat” kérjen tőle, hanem lakásra is autóra is fejje le a pasit. Annál is inkább, mert lesznek idők, amikor a csávó új nőt keres, hiszen megengedheti magának, és addigra azért legyen már meg a maximális profit.

Mea azt is kielemzi, hogyan kell jó partyt fogni, mert a “hideg kávéját kétségbeesetten szorongató lányról hamar kiderül, hogy nincs pénze a luxushelyen megebédelni se”, így aztán csak olyan férfi fogja kihasználni, aki nem elég gazdag. Nem kell törődni azzal, ha a férfi nős, az legyen az ő baja, és az se okozzon fejfájást, mit mondanak az idegenek, mert nyilvánvalóan csak irigykednek.

A 35 éves influenszer tanítását Osváth Zsolt frappánsan kielemezte, inkább ezt osztjuk meg, mint a veterán sugargirl eredeti anyagát:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.