Bulvár

Melanie keményen visszavágott G.w.M-nek az esküvős beszólása után

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.27 | 18:18

Ahogy arról a napokban mi is beszámoltunk, G.w.M és Kulcsár Edina titokban kötötték össze az életüket.

A hírek szerint a pár gyermekeik még csak nem is tudtak róla. G.w.M az esküvői fotójuk alatt sem fogta vissza magát, keményen támadta volt párját, akitől két gyermeke is született.

Fotó: Pixabay

Az indulatokat egy kommentelő váltotta ki, aki az alábbit írta:

Melani pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberbe lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek, ennyire hazudna?

A rapper nem hagyta válasz nélkül, mint mondta, “az esküvő soha nem volt a saját tervei között, de édesanyja elkezdte nyomasztani azzal, hogy szeretné, ha megesküdne a tradíciók miatt”

ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. 🙂 Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek…:)

https://nuus.hu/bulvar/celeb/0227/g-w-m-bol-elkezdett-omleni-a-szenny-gyermekei-anyjarol-all-a-bal/

Melanie reakciójára sem kellett sokát várni, igencsak szellemesen vágott vissza egykori párjának. 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg a fekete Mercedes eladásáról szóló posztot.

Mercivel (Mercedes Benz Cla) úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk… Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett! Más a szeretetnyelvünk… 😄 Megfelelő új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott (71.000 km), megkímélt állapotban (évjárat: 2017). 😉

– írta sztorijában Melanie.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló