Bulvár

Hihetetlen lúzerparádéra derült fény M. Richárd ügyében

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.01 | 17:18

Két pitiáner csaló is átvágta a jogsi után ácsingózó M. Richárdot. De még hogy!

A luxusautójával több ember halálát okozó M. Richárd pere ismét érdekes fordulattal szolgált. A büntetett előéletű férfi jogosítványát már 2016-ban bevonták, úgyhogy azt csak utólagos képzést követően kaphatta volna vissza. M. Richárd úgy gondolta, hogy K. Bálint Zsolt,

az ügy harmadrendű vádlottja „hamis vezetői gyakorlatot igazoló dokumentumot” tud készíteni.

Ezért azt mondta, hogy akármennyit fizetne neki, jogosítványa soron kívül, vizsga nélkül visszaszerezése érdekében. Bálint Zsolt ezért ismerőséhez, a másodrendű vádlott Sz. Márton Krisztiánhoz fordult, mert úgy tudta, annak komoly rendőrségi kapcsolatai vannak. Sz. 600 ezer forintért ajánlott segítséget, állítólagos rendőr ismerőse révén.

M. Richárd 2017 decemberében 300 ezer forint előleget adott neki.

Miután kiderült, hogy Sz. Mártonnak nincs protekciója, K. Bálint Zsolt M. Richárd személyes irataival és nevében maga ment el vizsgázni. A profi csaló ötször próbálkozott: először el sem ment, másodszor nem vitte magával személyes okmányait, kétszer megbukott, egyszer pedig elkésett, ezért azt a vizsgát is bukta.

Végül további 600 ezer forint fejében, hatodjára sikerült

„ügyfele” nevében levizsgáznia, csakhogy addigra M. Richárd két ember halálát okozta a Dózsa György úton, ami miatt ismét bukta a rózsaszínű okmányt. Az ámokfutó ezen ügyében még nem született jogerős ítélet.

Telex


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló