Bulvár

“A csajomból lett a férjem, és imádom”

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.02 | 09:18
  • trendindex: 2

Tay és Anayah Kennedy öt éve vannak együtt és hét éve házasok. Annak idején leszbikus pár voltak, de Tay közben rájött, hogy ő valójában férfi...

Mit mond egy leszbikus nő, amikor rádöbben, hogy párja nem sokáig marad már nő, ugyanis szeretne fizikailag is férfivá válni – aminek legbelül érzi magát a kezdetektől?

Nos, Anayah életében pont ez történt: ötcsillagos leszbiként – akinek eddig még csak barátnője volt – beficcent az életébe Tay, aki mellette formálódik lassanként férfivá kívül-belül.

Tay hagyományos családból érkezezett, csilivili ruhákat hordó kislány volt, végül aztán rájött, hogy nem csak “másik csapatban” játszik, de valójában nem is nő, hanem férfi. Szülei jól vették a kanyart, kezdetben csak a közte és Anayah között lévő korkülönbség aggasztotta őket, elvégre a megismerkedésük idején 14 és 17 évesek voltak.

A pár ma már boldog együtt, és számukra természetes, hogy a nap azzal indul, hogy Tay melleit segít leszorítani felesége. A srác további műtéteket tervez, hogy igazán elégedett lehessen azzal, aki…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló