Bulvár

Molnár Anikó megtette a feljelentést: Komoly anyagi kár érte, üzent a képeivel visszaélőknek

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.04 | 14:18

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, komoly anyagi és erkölcsi kár érte Molnár Anikót, aki csak nemrég indította el fizetős OnlyFans oldalát.

Fotó: TV2

Molnár Anikó korábban azt mondta, “eddig is lek*rváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom”. Anikó épphogy megvetette a lábát az OnlyFans előfizetéses felületen, máris gondja akadt. Lecsaptak a fotóira, amelyeken feleannyiért adnának túl. Molnár Anikó korábban jelezte, feljelentést fog tenni az ügyben.

Most közösségi oldalán írt a fejleményekről:

Mint azt már több hírportálon is olvashattátok, sajnos több oldal is visszaélt a képeimmel. Többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésemnek, hogy a képeket távolítsák el ezért meg kellett tennem a szükséges jogi lépéseket!

– írta bejegyzésében, majd megjegyezte: a rendőrséghez fordult és megtette a feljelentést. Mint írja, az ügyet átvette egy nyomozó, a jelenlegi adatok szerint a becsült anyagi kár, ami őt érte a jogtalanul eltulajdonított képei miatt,

miatt, meghaladja az 5.000.000ft-t!

Hozzátette:

Az ügy elindult, úgyhogy tájékoztatni szeretnék mindenkit, akinek ilyesmi megfordul a fejében, az számoljon a lehetséges következményekkel!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.