Bulvár

Molnár Anikó kiakadt, feljelentést tesz a rendőrségen: Féláron árulják szexi fotóit

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.02 | 15:18

Komoly anyagi és erkölcsi kár érte.

Korábban mi is írtunk arról, hogy a jelenleg sminkesként dolgozó celeb is szerencsét próbált az OnlyFans oldalon. Molnár Anikó számára nem volt ismeretlen a terep, hiszen háromszor is vetkőzött a Playboynak, erotikus show-t is vállalt meztelenül.

A Fókusznak az OnlyFans-debütálásáról azt mondta:

Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom.

 

Anikó épphogy megvetette a lábát az OnlyFans előfizetéses felületen, máris gondja akadt. Lecsaptak a fotóira, amelyeket feleannyiért adnának túl. Molnár Anikó feljelentést tett az ügyben.

A fotók stírölése mellett a szőkeséggel élőben lehet chatelni is, a lehetőség pedig nagyon sok férfit vonz… Egy hét alatt már háromezer feliratkozóval büszkélkedhet a Magyar híresség, ez a szám ilyen rövid idő alatt még nemzetközi szinten is kimagaslónak számít – írja a Bors.hu.
A lap megkeresésére elmondta, elégedetett az indulással. Elmondása szerint sok feliratkozója van, a visszajelzések pedig azt mutatják, a feliratkozók elégetettek a tartalommal. Molnár Anikó azt is elmondta, minden nap jó minőségű, új fotót tölt fel, és odafigyel arra, hogy az oldala igényes legyen.

Sajnos persze azonnal megjelentek a bűnözők is, napok kellettek és már fel is bukkantak a fotóim lelopva, féláron mindenféle oldalakon.

– dohogott Anikó, hozzátette:

Igen komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak ezzel, amit természetesen nem hagyok annyiban. Rendőrségi feljelentést teszek. Már beszéltem egy nyomozóval az ügyben, ez bűncselekménynek számít, ami börtönbüntetést von maga után. Remélem ezzel tisztában vannak azok, akik ilyen aljas módon viselkednek.

– fogalmazott Anikó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló