Bulvár

Zimány Linda szinte mindenét elvesztette, mert a orosz bankban volt a pénze

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.04 | 09:48
  • trendindex: 6

Az orosz–ukrán háború következményeként egyik napról a másikra dőlt be a Magyarországon működő Sberbank.

Zimány Lindára is dermesztően hatottak a történtek, amit a Facebookon a privát oldalán osztott meg a barátaival. A doktori címet viselő celeb éppen Miamiban tartózkodik, ott érte váratlanul a hír, hogy nem fér hozzá a pénzéhez. A bankkártyáit egyik napról a másikra letiltották, a szerdai posztja szerint 48 órája egyetlen fillérje sem maradt. Bár a Betétbiztosítási Alap (ez a bankok biztosítója) 10 napon belül 100 ezer euróig kifizet minden ügyfelet, akinek a jelenlegi árfolyam szerint közel 38 millió forintnál több pénze volt, az elvesztette a vagyonát.

Linda természetesen nem mondta meg, hogy pontosan milyen összeget bukott, de a posztjából áradó elkeseredés és kilátástalanság arra utal, hogy ennél nagyobb vagyona lehetett.

A híresség azt írta, hogy az egész élete munkája veszett most oda, és bár ezt jelenleg sokként éli meg, igyekszik összeszedni magát, és újra építeni mindent, amit most elvesztett.

Az elszántan kormánypárti bulvárlap szerint nem Zimány dr. az egyetlen, aki felvállalja, hogy ez történt vele, Miló Viki is hoppon maradt. A bokszoló a napokban a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést azzal kapcsolatban, hogy nem fér hozzá a Sberbankban lévő széféhez.

Forrás: borsonline.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.