Celeb

Különleges gyógyszerrel gyógyul Lagzi Lajcsi – és a szabad életét tervezi

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.05 | 12:25

Galambos Lajos négy hónap múlva szabadul a börtönből és ugyan egészségi állapota is leromlott, már látja a fényt az alagút végén.

A trombitaművész tavaly áprilisban vonult be Baracskára, ahol 3 év 6 hónapos büntetését tölti, amit áram-, víz- és gázlopásért szabott ki a bíróság. A büntetés-végrehajtási intézetbe egészsége meggyengült, amiért halasztási kérelemmel is próbálkozott, de mindhiába. A gyengélkedőre azonban felvették, ahol jelenleg is tartózkodik. Az elmúlt 10 hónapban olyannyira leromlott az egészségi állapota, hogy csak folyékony halmazállapotú táplálékot tudott magához venni, amelynek következtében legyengült és 15 kilót is ledobott. Nemrégiben azonban pozitív változás történt egészségi állapotát illetően.

„Az ügyfelemet átszállították egynapos vizsgálatra Berettyóújfalura, a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába. A tesztek után az orvos adott neki egy újfajta gyógyszert, amire szerencsére meglepően jól reagált a szervezete. Azért mondom, hogy meglepően, mert eddig bármit adtak neki, semmi sem használt. Ez a gyógyszer azonban kezdi visszahozni az étvágyát és azt a képességet, reflexet, hogy szilárd ételt is el tudjon fogyasztani. Kicsit kezd megerősödni, ez pedig határozottan látszik a hangulatán is, már tervezgeti a jövőjét, hogy mi mindent csinál majd, ha kiengedik végre.” – mondta a Blikknek a trombitaművész ügyvédje.

Dr. Csontos Zsolt azt is elárulta, hogy Lajcsi már a rácsokon kívüli életét tervezgeti. „ Még nem írtuk meg a kérvényt a reintegrációra vonatkozóan a bíróságnak, van még időnk. Minden valószínűség szerint a boldogasszonypusztai birtokra vonul majd vissza az ügyfelem, ahonnan dolgozni mehet majd ki hetente kétszer. Hogy mit és hol szeretne csinálni, azt is be kell majd írni a kérvénybe, ezeket tervezgeti most – tette hozzá az ügyvéd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló