Bulvár

Barlangba költözött, mert annyira drága volt az albérlete

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.06 | 15:50

Megszűnt a depressziója, miután barlangba költözött az amerikai nomád.

Daniel Shellabarger egy Utah állambeli barlangban lakott 14 évig. A férfi annyira drágának találta az albérletezést, hogy feladta addigi életmódját, teljesen elutasította a modern életet, készpénz nélkül élt. Utolsó dollárjait egy pennsylvaniai telefonfülke tetején hagyta.

„Végre teljesen szabadnak éreztem magam,

úgy éreztem, nem számít, hol vagyok, otthon vagyok” –a férfi, aki az Only Human című műsorban mesélt a barlangban töltött éveiről.

Kukázással szerzett ételt, és megette az elgázolt állatokat is,

a barlang közelében pedig zöldségeket termesztett. Szerinte a kukából rengeteg kaját tud gyűjteni, mert az emberek sok mindent kidobnak, ő pedig soha nem betegedett meg a szemétből szerzett ételtől. Igaz, teljesen nem mondott le a modern vívmányokról, bejárt a közeli könyvtárba, ahol számítógépen írta a blogját.

A nomád életformáját 2016-ban kellett feladnia,

hogy segítsen idős szülei gondozásában. A vadonban eltöltött évekre azonban jó érzéssel gondol vissza. Döntését azzal indokolta, hogy súlyosan depressziós lett a modern életviteltől, olyannyira, hogy azt fontolgatta, hogy öngyilkos lesz. Ám miután kiköltözött a barlangba, megtalálta a szabadságot, és a depressziója is elmúlt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló