Celeb

Ilyen dögös az 52 éves Kandász Andrea bikiniben

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.06 | 15:35

A műsorvezető férjéjével barangolja be a szebbnél szebb helyeket. Az egyik videójában nem csak a gyönyörű tájat mutatta meg, hanem magát is levideózta bikiniben.

A videó az önelfogadás jegyében készült, így Andi nem egy előnyös képet posztolt közösségi oldalára, hanem videót töltött fel, amelyben megmutatta, hogyan strandol a tengerparton.

„Sellő a tengerparton! Magam sem hiszem el, hogy ezt kirakom ! Férjem, Feri felfedezett, ahogy szokott, én meg nem tudok csak úgy feküdni a parton! Túlmozgásos vagyok. Valamit mindig csinálni kell! Ilyen a mi generációnk. Itt is lóg meg ott is lebeg, de kit érdekel! Élvezzük minden pillanatát a könnyű sós víz ölelésében, a napfény éltető hatásában, az erdő, a hegy, a folyó környezetében és abban a biztos tudatban, hogy 40 felett legalább azt már biztosan tudjuk, időnként persze nem, de ezzel sincsen semmi baj, hogy kik vagyunk és ezt el is tudjuk fogadni! Hajrá! Játsszatok, hozzátok elő magatokból azt a csodálkozó, örömre nyitott kislányt, akik voltatok! Azok is Ti vagytok! Mindegy hol vagy, azt látod mindenhol, aki vagy. Fogadd el és szeresd Magadban! Megérdemled! Ölelés” – írta Andi a videójához.

Követői nem győzték dicsérni a műsorvezető alakját, aki az elmúlt években látványos átalakuláson ment át, ugyanis több mint 20 kilótól szabadult meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.