Bulvár

Befejezik a magyarok kedvenc szappanoperáját

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.07 | 12:30

Az Éjjel-Nappal Budapest körülbelül tíz évig húzta.

Az Éjjel-Nappal Budapest reality utolsó részeit novemberben láthatják majd a nézők az RTLII-n – közölte az RTL Klub. A fikciós reality műsor kilenc éve, 2013. február 11-én indult a német Berlin – Tag & Nacht nyomán.

A Margit körúti albérletben több, teljesen eltérő hátterű

fiatal lakott együtt. Barátságok, szerelmek, a mindennapokban való helytállás feladatai szőtték át a történeteket, amelyekben sosem volt hiány izgalomból, érzelmi viharokból, elszakadásból és újra egymásra találásból, vagy akár komoly akció jelenetekből sem. A legnézettebb epizód a 2013. május 13-i adás volt, 36,8%-os lineáris közönségaránnyal és több mint 1,3 millió nézővel a teljes népességen belül.

Kolosi Péter programigazgató szerint, bár a sorozat búcsúzik,

szereplői közül még lesz, akit viszontláthatnak a nézők. „A sorozat nem csupán a képernyőn és online ért el sikert, de szereplői közül többen kiemelkedtek és más műsorokban, műsorvezetőként is bizonyítottak, mint például Nádai Anikó, Joe vagy Lali. A nézőknek a jövőben is lesz lehetőségük találkozni a sorozatból megismert kedvenceikkel, mivel néhányan jó eséllyel feltűnhetnek más műsorokban.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.