Bűnügy

Vádemelés a kuruzsló ellen, aki Béres Anett szeánszát szervezte

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.07 | 20:10

A szeánszvezető szerint hat óra alatt megtisztul a szervezet, de Béres Anett csak rövid ideig érezte ennek hatását.

A Siklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy baranyai nő ellen, aki kábítószereket birtokolva szervezett tudatmódosító szertartásokat. A vádlott hiányos szakképesítéssel és tiltott hatóanyagok felhasználásával hirdetett gyógyító szeánszokat az interneten. Készítette és árulta a szertartásokhoz szükséges anyagokat, miközben tisztában volt a tiltott vegyületek jogszabályba ütköző jellegével.

Fotó: Béres Anett – hivatalos facebook oldala –

A vádlott 2022 nyarán négy személy részvételével teaszeánszt tartott, amely durva látomásokhoz vezetett. Az egyik résztvevő menekülve próbált elszakadni a látomásoktól, súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség kábítószer-birtoklással, pszichoaktív anyaggal visszaéléssel és kuruzslással vádolja a szervezőt.

Emlékszem, mondtam Emesének, hogy én már furcsaságokat látok. És egyszer csak beütött… Különben az, hogy kígyókat láttam, nem igaz. Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a sátánt láttam. Tényleg, amit én átéltem, azt senkinek nem kívánom. Egyszerűen bekerül az ember egy másik dimenzióba – azt éreztem, hogy nem tudok kilépni belőle. Az volt bennem, ha olyan dolgot csinálok, ami kizökkenti ezt az egészet, akkor kiugrok belőle, úgyhogy ordítottam, hogy takarodj a testemből. Tényleg azt képzeltem, hogy a sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, a sátánnak láttam

– így nyilatkozott Béres Anett a történtek után.

A szeánszvezető szerint hat óra alatt megtisztul a szervezet, de Béres Anett csak rövid ideig érezte ennek hatását. A szeánsz után, nem tudott elaludni, és megszállta a menekülési vágy, így egyedül indult el, majd földmunkások találták meg a semmi közepén, akik értesítették a mentőket, hiszen súlyos sérüléseket szenvedett. Béres Anett később megbánta a részvételt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló