Sztárok

Többé nem áll színpadra a legendás színésznő

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.13 | 13:35

Az elején keserves volt, amikor nem tudta kimondani amit akar, de Folyovich főorvos segítségével felgyógyult. Ma már csak a szédülések emlékeztetik arra, ami történt vele.

A 81 éves Kossuth- és Jászai-díjas színésznő, Béres Ilona, Magyarország egyik legnépszerűbb színésznője, hosszú és gazdag pályafutása során számos színházi, film- és televíziós szerepben tündökölt. A csodálatos hangját mostanában nem hallhatjuk, pedig agyvérzése után gyakorlatilag teljesen felépült.

Béres Ilona – fotó: Ringier

“A lépcsőn már úgy járok, hogy felfele, két lábbal, nagyon jól esik a lelkemnek és a kondíciómnak, hogy tornázom” – mondta a színésznő, aki bár tudna már bot nélkül járni, mégis tartózkodik tőle, mert könnyen megszédül. Otthon ugyan már nem használ botot, csak a házon kívül, és emiatt nyilatkozta, hogy annak ellenére, hogy az agyvérzés nem hagyott nyomot a beszédén, nem áll szándékában a színpadra visszatérni.

Jól élek, igen. Visszagondolok, és hatalmas szerencsém volt, bár nem akarok múlt időben beszélni még itt vagyok. De elmúlt a vágyam. Euripidésztől Csurkáig minden korból játszottam, tehát nem vagyok éhes. Három évig beteg voltam szóval a test nem segített lezárni azt a dolgot amit a lelkem érzett, hogy ennyi volt.

– nyilatkozott a színésznő.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.