Bulvár

Meg akarja verni Majkát a kamupártos, vírustagadó Gődény

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.14 | 16:18

„Egy ilyen sz.rtalicskával bármikor ki tudok állni” – messzire gurult Gődény gyógyszere.

Gődény pártja, a Normális Élet Pártja pénteken közleményt adott ki a háború kapcsán. Facebook-oldalán Majka ezután szókimondó stílusban szidta Gődény György módszereit. „Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz-, meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki” – háborgott a rapper.

Gődény erre vasárnap nyilvános vitára hívta a rappert,

aki egy feltétellel vállalta volna a vitát: “Abban az esetben állok szóba veled, ha egy kis táskában elhozol 150 millió forintot. Bizony. Amit tőlünk loptál el. Tőlem is. Sőt az emberektől. Azoktól az emberektől is elloptál 150 millió forintot, akik tátott szájjal követnek téged a neten. Ha elhozod azt a 150 millió forintot, szépen elsétálunk vele oda, ahonnan hoztad, és befizetjük. Visszaadod az embereknek a pénzét, és utána leállok veled vitatkozni. Addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi, akit egyébként én magam nem is értem, hogy engednek a választások közelébe. Úgy, hogy nyilvánvalóan választási csalásban vettél részt. És most megint csinálhatod a fesztivált. Hát ez hogy van, Gyuri?”-mondta Majka, aki szerint a civileket gyilkoló agresszor Putyin mellett kiállni elfogadhatatlan aberráció.

Gődény György aztán viszontválaszában szintet lépett lefelé.

Kissé zavaros okfejtése szerint Majka szavai mögött „politika állhat” – mindezt úgy, hogy Gődény közben a saját pártjában politizál. Szerinte Majoros a „Covid-cirkuszát” is pénzért csinálta, és őt is juttatásért hívogatta. “Vannak alapvető problémák, és te nem tájékozódsz, csak osztod az észt, és szájkaratéban te világbajnok vagy. Azt ne felejtsük el, hogy számon kéred rajtam, hogy én a te brandeden akarok fölmászni. Hát hova? Mit gondolsz, te hol tartasz? És ha én akarok fölmászni a te brandeden, akkor miért te hívogatsz engem, és te kommunikálsz folyamatosan és jössz utánam, mint egy pincsikutya? Ez miért jó neked?

Közöm nincsen hozzád, soha meg nem szólítottalak

addig, amíg el nem kezdtél cseszegetni, és be nem telt nálam a pohár – szomorkodott Gődény. “Ide figyelj, Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is. Azt mondom neked,

mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között.

És tudod, mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy!” – hencegett a testépítő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló