Bulvár

Iszak Eszter is prosti lehetett Dubajban – A Privát Kopó bizonyítékokkal is szolgált

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.16 | 14:18
  • trendindex: 44

2011. június közepén kirobbant egy úgynevezett prostibotrány, amellyel összefüggésben három személyt - a kerítőket - bűnügyi őrizetbe vettek és letartóztatásba helyeztek.

Három héttel később egy televíziós műsorvezető hölgy odanyilatkozott az egyik bulvárlapnak, egyszer vele is megesett, hogy csőbe akarták húzni: hoszteszkedni küldték ki Dubajba, ahol aztán kiderült, „pluszmunkákat” is vállalni kellene.

A Privát Kopó cikke szerint a műsorvezető tehát úgy tett, mintha az akkor kipattant botrányhoz semmi köze nem lett volna, a neve fel sem merült volna a bűnügy vizsgálata során – hiszen ő csak hoszteszkedett, italokat szolgált fel és amúgy is villámgyorsan elszökött a „munkaterületről”.

Iszak Eszter köztük van. A televíziós személyiség közszereplő, egy országos csatorna közéleti véleményformáló műsorának vezetője.

Ez az ügy egyébként azonos azzal a jelenleg is folyamatban lévő bűnvádi eljárással, amelynek vádiratában a volt szépségkirálynő, Kulcsár Edina nevét – 78 másik lány mellett – ugyancsak „prostituált”-ként tüntette fel az ügyészség, mint akit a vádlottak arab férfiakkal történő közösülések céljából szereztek meg és utaztattak ki különböző országokba.

A TV2 Mokka jelenlegi műsorvezetőjével összefüggésben ezt írta vádiratában a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség. Idézzük:

Petri Szilvia II, rendű vádlott és Szőllősi Vivien III. rendű vádlott arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint (és itt öt név szerepel, azonban viselőik nem közismertek) …és Iszak Esztert szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre, ennek pedig előzetes megállapodás alapján a szexuális szolgáltatásokért, illetve a szexuális aktusokra felkínált lányok kiválasztási eljárásként szolgáló esti összejöveteleken történő részvételéért a felsorolt prostituáltaknak juttatott összegekből annak 20-20%-át vették át.

És a szöveg alatt a hat nevet tartalmazó lista, amelyben a lányokat – így Iszak Esztert is – „prostituált”-nak nevezi az ügyészség.

Azt tudni kell, hogy minden vádirat a nyomozó hatóság által beszerzett – személyi és tárgyi – bizonyítékokon alapszik. Iszak Eszter esetében hét „közleményt” (titkos telefonlehallgatást) jelölt meg a vádhatóság bizonyítékul arra, hogy prostitúciós munkára közvetítették ki az Egyesült Arab Emírségekbe. Félreértések elkerülése miatt jelezzük: nem az ő telefonját hallgatták le, hanem a három közvetítőét (ők az ügy vádlottjai).

– írta meg a Privát Kopó.

Tekintettel arra, hogy az ügyészség minden esetben kizárólag a vád megalapozottságát bizonyító, azt erősítő indokokat, érveket, eseményeket sorol fel a vádiratban, ezért Iszak Eszter, mint tanú, és az általa folytatott telefonbeszélgetések bizonyítékként történő szerepeltetése a vádiratban az ügyészség álláspontját támaszthatja alá, amely szerint a vádlottak kerítő tevékenységet folytattak, azaz haszonszerzés céljából az ügy tanúit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerezték, az ezekkel kapcsolatos bővebb részletek, valamint az előzmények a Privát Kopó oldalán olvashatóak.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.