Sztárok

Johnny Depp ismét reflektorfénybe került agresszivitása miatt

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.21 | 14:35

A bálvány kép ismét darabokra tört...

Az 2022-es évben világszerte figyelmet kapott az Amber Heard és Johnny Depp között zajló per. A hat hétig tartó tárgyalás végén született ítélet szerint Heard, aki a párkapcsolati erőszak áldozatairól írt cikkében megrágalmazta volt férjét, 10,35 millió dollár (4,2 milliárd forint) kártérítést köteles fizetni. Az Aquaman színésznőjének azonban Depp ellenkeresete egy részében volt sikere, így Depp-nek is kétmillió dollárt kell fizetnie.

Fotó: Northfoto

Ám, most más is “panaszt” tett ellene, történetesen Lola Glaudini színésznő azt állítja, hogy egy 2001-es forgatáson a színész rosszul bánt vele, és verbálisan bántalmazta őt.  Az eset a “Blow” című film forgatása közben történt, amikor a rendező, Ted Demme arra kérte a színésznőt, hogy nevetésben törjön ki, amikor Depp a felvétel során elmondja a szövegét. Ez azonban felbosszantotta a sztárt.

Odajött hozzám, az arcomba dugja az ujját, és így szólt:

Ki a f***nak képzeled magad? Fogd be a pofád. Próbálom elmondani a szövegemet, te pedig rohadtul összezavarsz. Te ki***ott idióta” . Ó, most már ez nem olyan vicces, igaz? Amilyen csendben vagy most, olyan ki***ott csendben maradj” – fenyegetőzött Depp a színésznő szerint.

A színésznő rettenetesen csalódott volt a történtek miatt, amiről így nyilatkozott:

Az a sztár, akit bálványoztam, aki miatt olyan izgatott voltam, hogy végre együtt dolgozhatok vele, megalázott. Csak az járt a fejemben, hogy el ne sírjam magam.

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló