Celeb

Bepiálva ment az oltár elé a menyasszony

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.23 | 20:15

Petra kicsit stresszes volt, így felöntött a garatra

A “Házasság első látásra” csütörtök esti epizódjában Petra és Andris örök hűséget fogadtak egymásnak az oltárnál. Petra nemrég a TikTok-oldalán osztotta meg, hogy az adásban való viselkedése miatt olyan mértékű gyűlölettel találta szembe magát az interneten, amit nyolcéves közösségi média jelenléte alatt nem tapasztalt. Ezért úgy döntött, hogy reagál az adásban történtekre.

Petra és Andris. Fotó/ TV2

Kicsit érdekesre sikeredett, mivel nem tagadom, becsiccsentve sétáltam az oltárhoz. Nagyon ideges voltam, nagyon izgultam, emiatt is ittam, meg azért is, mert az esküvőm volt. Kicsit lazítani akartam, egy háromhónapos diéta után voltam, jól akartam magam érezni

– ismerte el Petra, továbbá azt is hozzátette a gyűlölködőknek üzenve:

Hiszen végig egy felfokozott érzelmi állapotban vagyunk. Idegenek vagyunk egymásnak, ott ismerkedünk meg, új szituációkban kell boldogulni… és az utolsó mondatom: gyerekek, ez egy showműsor. Úgyhogy kicsit empatikusabban viselkedjetek, és ha egy kicsit többet foglalkozna mindenki a saját maga dolgával és kevesebbet a másikéval, akkor ez egy boldogabb világ lenne.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló