Celeb

Gregor Bernadett: „Úgy érzem, a helyemen vagyok”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.27 | 10:15

Színésznőként, rendezőként is bizonyította már tehetségét, most azonban új ismeretekkel gazdagítja tudását. Bernadett újra visszaült az iskolapadba.

A Jászai Mari-díjas színésznő a Miskolci Egyetem szakokleves állatvédelmi szakember képzésére jár. „Már régóta szívügyem az állatvédelem, és az Állatvédelmi Alapítvány kuratóriumi tagjaként szeretném a tudásomat bővíteni. Úgy érzem magam, mint egy gyakorló anyuka, akinek rengeteg tapasztalata van, és aki hatalmas szeretettel bír az állatok felé, de még van olyan terület, amelyben nem vagyok jártas, például a haszonállatokról nem sokat tudok. Él bennem a tudásvágy, hogy még több ismeretet szerezzek. Az alapítványban a feladatom, hogy a művészetet és a színházat összekapcsoljam az állatvédelemmel. Részt veszek a kuratóriumi üléseken, és szeretném a fiatalokkal megismertetni, hogyan óvhatják meg az állatokat: mit tegyenek, ha sérült állatot találnak, és az ivartalanítás is fontos téma. Örömmel képviselem az állatokat, hiszen ők nem tudnak kiállni magukért. Nekem is van két kutyám, az állatszeretet és az állatvédelem hozzá tartozik az életformámhoz” – meséli a színésznő.

Bernadett néhány évvel ezelőtt rendezni is elkezdett. „Nagyon szeretem a hivatásomat és vannak jó feladatok, amelyekre színészként örömmel mondok igent, ugyanakkor magam is változásban vagyok. Rengeteget tanultam az elmúlt harminc évben és olyan kreatív energiákat mozgat meg bennem a rendezés, amelyekről azt sem tudtam, hogy vannak. Folyamatosan tágul az érdeklődési köröm és élvezem az új kihívásokat. Úgy érzem, a helyemen vagyok, szeretem, hogy ilyen színes az életem, majd azt kell kipróbálni, hogy mindez, hogy fér majd bele, de magamat ismerve, mindenre tudok majd időt szakítani.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló