Sztárok

DiCaprio nem szereti hallgatni a nők hangját – Szex közben fülhallgatót használ

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.02 | 17:24

Leonardo DiCaprio ismert arról, hogy szigorú elvárásokat támaszt párjaival szemben. A híres színész a fiatal és vonzó megjelenésű nőket részesít előnyben, és 49 évesen is 18-25 éves korosztályból válogatja ki őket. Bár gyakran kritizálják ezért, ő azt vallja, hogy a szerelem nem ismer korhatárokat.

Korától függetlenül is sokak számára vonzó, így továbbra is nagy választék áll rendelkezésére a fiatal modellek között. A Daily Mail jelentése szerint azonban a varázsa megrendülhetett, mert Heike Konigs, egy Los Angeles-i holland Playboy-modell, visszautasította őt, mondván, hogy a színész túl idős.

Leonardo DiCaprio

Los Angelesben találkoztak egy klubban, ahol is csókolózás után DiCaprio elhívta a nőt a lakásába. A modell azonban nemet mondott, de a színész nem sokat kesergett ezen, pár perc múlva már egy másik lány körül legyeskedett, akit később haza is vitt. A nő elmesélte, hogy azért is utasította el Leo-t, mert korábban rémhíreket hallott róla. A pletykák szerint DiCaprio annyira nem szereti hallgatni a nők hangját, hogy szex közben fülhallgatót használ, vagy éppen párnát nyom a fejükre.

“Leo túl fura és túl öreg nekem” – mondta a modell.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló