Sztárok

Baywatch sztárok kevés ruhában őrjítik meg olvasóinkat

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.05 | 20:45

Donna D’Errico 1995-ben a Playboy címlapján mutatkozott be először hiányos öltözetben, amivel a karrierje is elindult, és sorra kapta a különböző szerepeket. 1996-ban a Baywatch Nights című Baywatch spin-offban 34 epizódon keresztül játszotta Donna Marco-t. A forgatókönyvírók úgy döntöttek, hogy az igazi nevét használják a karakterhez, mert szerintük az nagyon dögös volt. A színésznőt imádták a férfiak, és a producerek is, ugyanis az eredeti sorozatban is szerepelt 44 epizód erejéig. 2022-ben OnlyFans-oldalt indított, melyen szexuális tartalmakat szolgáltat jó pénzért cserébe.
Alexandra Daddario a 2017-es Baywatch-filmben mutatta meg szexi alakját, és olyan sztárok mellett tűnt fel, mint Dwayne johnson és Zac Efron. A sztár apró bikiniben mutatta meg bombatestét, ami teljesen elvonta a figyelmet a többi szereplőről. Alexandra Daddariotól egyébként nem áll távol a meztelenkedés, ugyanis a True Detective sorozatban számos pikáns jelenete van.
Erika Eleniak a Baywatch-ban megtestesítette a tipikus kaliforniai, szexi lány karakterét: szőke, vékony, valamint hatalmas mellei voltak. 1989 júniusában a Playboy-ban is szerepelt, majd a Baywatch című sorozatban Shauni McClain karakterét alakította. A sorozatban 1992-ig játszott, utána Pamela Anderson lépett a helyére.
Forgatás alatt ismerkedett meg Billy Warlockkal, a barátságból viszont hamar szerelem lett. Ő volt az oka annak, hogy kilépett a Baywatch-ból, azonban a férfi féltékenysége miatt hamar szakítottak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló