Bulvár

Kitálalt Aurelió rabtársa: utálják, mert úgy él, mintha VIP-vendég lenne

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.08 | 09:48

Aurelio Caversacciót 3 év 5 hónapnyi szabadságvesztésre ítélték drogfogyasztásért és emberrablásért.

Egy elítélt vallott arról, milyen körülmények között is tölti a mindennapjait Aurelio egy budapesti fegyházban. Aurelio Caversacciót 3 év 5 hónapnyi szabadságvesztésre ítélték drogfogyasztásért és emberrablásért.

A rab azt állította, az egykori ValóVilág-győztes olyan kiváltságokban részesül, amelyről a „mezei” fogvatartottak csak álmodozhatnak. Ha nem is kérte, Aurelio szerinte úgy él a rács mögött, mintha VIP-vendég lenne.

Egyszerűen bicskanyitogató, amit ennek a fickónak megengednek a börtönben! Az ominózus fegyintézet három részre van osztva, abból kettő igen fapados, az utolsó azonban felújított, a többihez képest olyan, mint egy palota. Persze, Aureliót itt helyezték el… Ami azonban a legfelháborítóbb, hogy míg mi a sétaudvaron egy ketrecszerű valamiben vagyunk bezárva és ott mozoghattunk, addig a VIP-osztag szabadon kondizhat, mindenfajta megkötés nélkül. Mint a bezárt állatok, úgy néztük, ahogy Aurelio vidáman és ami a legfontosabb, kényelmesen fejleszti az izmait. Úgy került a legjobb helyre, hogy semmit nem tett érte, ezzel automatikusan kivívta a többiek utálatát. Pedig egyébként nem arcoskodik a tag, próbál normálisan viselkedni, de ez a kiváltság elég volt ahhoz, hogy a legtöbbünket idegesítse

– árulta el a Blikknek a neve elhallgatását kérő elítélt.

A lap megkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát, valóban különleges elbánásban részesítik-e, ám a kommunikációs főosztály válasza szerint erről szó sincs.

Valamennyi büntetés-végrehajtási intézetben ugyanazok a jogok és kötelezettségek vonatkoznak a fogvatartottakra

– állt a BVOP levelében, amely a kondizásra külön is kitért, és szerintük a sétaudvarokon eleve nincs mód kondicionáló eszközök használatára.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.