Sztárok

Olyat mutatott Szilágyi Liliána, hogy elakad a szavunk

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.08 | 11:20

Szilágyi Liliána ledobta a textilt, és megmutatta, milyen kecses és izmos lábai vannak.

Fotó: Instagram

Szilágyi Liliána két hónapja hagyta el Magyarországot, felbontotta jegyességét és Mexikóba költözött, hogy maga mögött hagyja a sérelmeit és fájdalmas múltját, illetve megtalálja önmagát.

Ez a jelek szerint egyre jobban megy neki, mert a közösségi médián egyre felszabadultabb képeket oszt meg magáról.

A korábbi úszóbajnok ezúttal ismét Mexikóból jelentkezett, azonban igencsak hiányos öltözetben, ugyanis mindössze egy magasított derekú bugyi és egy pánt nélküli top takarta a bájait. A szőnyegen térdelve pózolt a tükör előtt, így még inkább felhívta a figyelmet formás fenekére és arra, milyen lélegzetelállítóan néz ki.

„Embernek érzem magam. Hogyan lehet hozzászokni a saját szabadságodhoz? Mert nekem úgy tűnik, egyszerűen nem tud hozzászokni az ember… Csak hagyni lehet, hogy megtörténjen, és hagyni, hogy újra és újra meglepjen. Amíg eljön egy pont, amikor leteszed a lábad a földre, és elkezdesz fejlődni és kinőni az árból. Hozz létre valamit, amiről sosem gondoltad volna, hogy képes vagy rá. Annyi tanulás és annyi alkalmazkodás vezet el végül a saját énem és lelkem tudásához” – írta a posztjához, melyben több mexikói élményét is megosztotta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liliana🦂 (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló