TV

Zámbó Krisztiánék feladták az Ázsia Expresszt?

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.10 | 16:55

Pár nappal ezelőtt újabb hír érkezett, miután L.L. Junior és kedvese, Dárdai Blanka hazaértek amerikai turnéjukról, ugyanis nem sokáig tartózkodtak Magyarországon, máris egy újabb utazásra indultak, nem is akárhova. A rapper szerdán közösségi oldalán rántotta le a leplet arról, hogy szerelmével ők is csatlakoztak az Ázsia Expressz csapatához, azonban ez egyben azt is jelentheti, hogy akadt egy páros, akitől viszont búcsúznia kellett a versenyzőknek – írta meg a Blikk.

Egyelőre nem tudni, hogy az eddigi párosok közül valaki feladta-e a versenyt vagy csak újabb párként érkezett a kalandorokhoz Junior és Blanka, de a hír robbanása óta már többen is elkezdték találgatni, vajon ki intett búcsút a szuperprodukciónak. A legtöbben Zámbó Krisztiánra és öccsére, Adriánra tették le a voksukat, miután a zenész korábban a Celeb vagyok, ments ki innen című műsort is feladni kényszerült egészségügyi problémái miatt.

Az üggyel kapcsolatban Krisztián párja nem tétlenkedett, azonnal tiszta vizet öntött a pohárba a zenész közösségi oldalán.

– Az Ázsia Expressz műsor indulása előtt azt ígérte nekem Krisztián, hogy amíg csak lehet, minden erejével küzdeni fog, és ahogy ismerem őt, ez így is lesz. Ehhez fogja tartani magát. Egyáltalán nem feladós típus. Mindenesetre szeptemberben minden ki fog derülni, aki teheti, nézze a műsort, mert nagyon izgalmas és szórakoztató lesz. Másrészt amit sokan alapul vesznek, sajnos alaptalanul, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorban sem magától adta fel, hanem a műsor szerkesztői az egészségügyi állapota miatt nem vállalták a felelősséget, ezért közös megegyezéssel, így lett a nézők (nagyközönség) felé lekommunikálva – írta Instagram-bejegyzésében Takács Zsuzsika, akinek így sem sikerült eloszlatnia a kételyeket.

Többen úgy értelmezték a posztot, hogy Krisztián újból feladni kényszerült egy nagyszabású műsort, majd a kommenteknél erre rá is kérdeztek, de végül Zámbó Krisztián szerelme tett pontot az ügyre.

“Szerintem egészen érthetően írtam le, hogy nem kell hinni az újságoknak, mert nem ad fel sem a műsorokban, sem pedig az életben semmit” – írta Zsuzsika az egyik kommentelő kérdésére.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló