Bulvár

Kim Kardashian úgy lesz jogász, hogy nem végez egyetemet

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.11 | 15:18

Apjai nyomdokaiba lépne a 38 éves celeb. Az iskolapadot azonban lazán kihagyja a történetből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian West nem adja fel, ismét a fejébe vette, hogy ő bizony jogi pályára lép. Egyetemre nem fog járni, így bombaként robbant szerdán a Vogue magazinnak adott nyilatkozata, amelyben arról beszélt a celeb, hogy

2022-ben Kalifornia államban leteszi majd a jogi szakvizsgát.

Kardashian West a Vogue-nak elmondta, hogy ennek érdekében még tavaly nyáron csatlakozott egy ügyvédi iroda 4 éves szakmai gyakorlatához San Franciscóban. Az eddigi vizsgái sikeresek voltak, most nyáron lesz egy nagyobb megmérettetése, utána pedig már csak három év választja el álmai hivatásától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

És hogy miképp lehet valaki jogász egyetem nélkül?

Kalifornia államban ez bizony lehetséges.

Kalifornia ugyanis egyike annak a négy államnak az Amerikai Egyesült Államokban, ahol engedélyezik azt, hogy valaki úgy tegye le a jogi szakvizsgáját, hogy azt megelőzően nem jár jogi egyetemre és nincs meg a jogi diplomája.

Kimnek két ügyvéd mentora is van, akik heti 18 órát tanulnak a celebbel egy konferenciateremben, nem messze a sztár otthonától.

Kim egész pontosan büntetőjogi ügyvéd szeretne lenni, az interjúban hangsúlyozta, hogy ez megy neki a legkönnyebben, akár álmában is megcsinálja az erről szóló vizsgát.

Az interjú kapcsán amúgy Kim most először szerepelt teljesen egyedül a Vogue címlapján, aminek rettenetesen örült a sztár. Instagramján megosztott posztjában azt írta,

amikor kislány korában rendszeresen lapozgatta édesanyja magazinjait, arról álmodozott, hogy egy napon majd ő is ott szerepel a címlapon.

Ezen a héten eljött ez a nap.

Címlapi kép: Instagram

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló