Bulvár

Folyton azt hiszik, ápoló, csak mert a felesége mozgássérült

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.14 | 13:18

Marknak igen nehéz volt elfogadnia, hogy igen gyakran ápolónak, gondozónak nézik, amikor súlyosan mozgássérült felesége társaságában van.

A 36 éves kanadai Kristin Victoria az osteogenesis imperfecta egy ritka formájával született, vagyis nem megfelelően fejlődött csontozata a legkisebb külső nyomás hatására törhet. Ha azt kérdezzük tőle, hány csontját törte már, nem tud választ adni: annyi bizonyos, hogy ez a szám már száz fölött van.

A ritka betegség ellenére Kristin meglepően önálló, és igyekszik mindent maga csinálni, amire csak képes. Még azt is megtanulta, hogyan tud úgy a férjével táncolni, hogy ő közben végig a kerekesszékben marad. Férjével, Markkal amúgy más különleges hobbijuk is van: járják a világot.

“Sokan csodálkoznak azon, hogy ennyit utazunk, és ilyen sokat vagyunk a természetben, a szabad ég alatt, hiszen kerekesszékkel ez nem épp a legegyszerűbb. De igen, gondoláztunk, kirándultunk, hegycsúcsra kapaszkodtunk, búvárkodtunk már az utazásaik során, mert igenis imádunk élni”

– nevet Kristin.

A párt csak az bántja, hogy Markot sokszor az ápolójának nézik, mivel sokan még nem szokták meg az ép-mozgássérült párosokat. Holott mindketten állítják, a hátrányosnak nevezett helyzet a szerelem szempontjából soha nem jelentett hátrányt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló