Bulvár

Ő volt a 150 kilós dagi srác a suliban, ma profi testépítő

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.14 | 12:48

A 27 éves ausztrál srác, Anthony Bayer valaha az iskola legkövérebb diákja volt, ma úgy néz ki, hogy milliók örömmel cserélnének vele. És testsúlya megfelezése után jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

A gimis bankettre a suli egyik legvonzóbb lányát hívta el, aki igent mondott. Mikor aztán megérkezett a házhoz, a csaj elkezdett röhögni, és egy csomóan körbeállták, akik tapsoltak. Kinevették, hogy be se fér az ajtón.. Ekkor értette meg Anthony, hogy viccet csináltak belőle. Ekkor már átkattant valami az agyában, de igazi változásra csak akkor került sor, amikor a szíve rakoncátlankodni kezdett, és mentő szállította őt kórházba.

“Az orvos azt kérdezte, mit várok az élettől? Arra gondoltam, hogy el akarom végezni az egyetemet, társat akarok, családot akarok alapítani, sikeres munkát akarok… és akkor megértettem, hogy ha minden így marad, erre nem lesz lehetőségem”

– mondja a Truly kisfilmjében.

Ekkor Anthonynak szerencséje volt, mert a fitneszcentrumban egy edző korlátlan, ingyenes bérletet adott a kezébe, és azt mondta: ha minden áldott nap lejön edzeni, pár hónap után látszik már a változás. Anthony közben persze az étrendjén is változtatott: korábban 10 ezer kalóriát vitt be, most azonban felezte ezt a számot, és a súlya is gyorsan feleződött.

A csupa izom, szálkás férfi után most megfordulnak a nők az utcán, de van, ami őt ennél jobban érdekli: az, hogy végre újra egészséges, és van esélye a hosszú, kiegyensúlyozott életre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.