Bulvár

Így magyarázkodik a lopással vádolt Rúzsa Magdi

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.17 | 15:18

Elmegyek című dalához készítette el legújabb klipjét Rúzsa Magdi.

Az X-Faktorból ismert énekesnő, Horányi Juli plágiummal vádolja Rúzsa Magdi énekesnőt. Szerinte az Elmegyek képi világa túlságosan is hasonlít február 14-én megjelent Sebzetten című dalának klipjére.

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen

az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két ugyan olyan klip készüljön, ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal…” – mondta el egy TikTok-videójában az énekesnő.

Rúzsa Magdi Facebook-posztban válaszolt Horányi Juli vádjára:

„Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért,

az én stábom fenyegetőzhetne perrel

a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos.” Magdi fel is sorolta a hasonlóságokat:

„A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot” – írta Rúzsa Magdi.

„Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá

Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele” – írta békülékenyen a háromgyerekes anyuka.

Úgy tűnik, magyar énekesnő klipjét másolta le Rúzsa Magdi


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló