Celeb

Puzsér Róbert és Dopeman rivalizálása tovább folytatódik- Durva miket mondanak egymásnak!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.19 | 10:15

A kritikus korábban megosztott egy részletet a rapper egyik régi dalából a Facebookon, amire Dopeman egy élő videójában reagált. Azt mondta, érti, hogy miről szól Puzsér bejegyzése, miszerint milyen alapon háborodik fel, ha egy rapdalban az ő anyját és húgát emlegetik.

Dopeman kifejtette, hogy A Strici visszatér című lemezét nem “Puzsér és a szektája” támadja először; még amikor ellenzéki volt, fideszesek is támadták miatta. Szerinte, amikor ezt az albumot készítette, szándékosan olyan művészi eszközöket alkalmazott, amelyekkel a lehető legszélsőségesebb, legprovokatívabb lemezt hozhatta létre.

Fotó: Puzsér Róbert Facebook oldala

 

Dopemanet mélyen érintette, amikor Puzsér a fogyatékkal élő húgáról és az édesanyjáról beszélt a “Ha a buddhaság fájna” című szerzeményében. Most sokkal nyugodtabban fogalmazott.

Még van dolgom a haraggal, de úgy érzem, nagyrészt már megbocsátottam neki.A sajnálatom és az empátiám is az övé. Az ember ugyanis olyan, mint a bor: vagy beérik, vagy megbuggyan. Csak egy beteg ember képes arra, hogy a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő húgomat és az életét neki szentelő édesanyámat a szájára vegye, aki még a halála után is hű a férjéhez, apámhoz

– mondta Dopeman, ám Puzsér is megszólalt az ügyben:

Ő is bántotta a családomat, úgyhogy viselje el a következményeit. Elég már a siránkozásból, hol a gengszterbüszkeség? Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud. Ne a sleppje mögé bújjon. Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle

– közölte Puzsér, aki szerint Dopeman egy buddha-gengszter.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.