Sztárok

Kudlik Júlia beszólt Bíró Adának

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.20 | 11:35

A Delta tudományos műsorban a Duna TV-n egy mesterséges intelligenciával készült műsorvezető debütált: Kudlik Júlia finoman kritizálta Bíró Adát.

A Duna TV-n bemutatkozott Bíró Ada, az új mesterséges intelligencia által vezetett műsorvezető, aki igencsak megosztotta a közönséget és a szakmát. Kudlik Júlia, a magyar televíziózás legendás alakja, a Delta egykori műsorvezetője is kifejtette véleményét a témáról.

 

Fotó: Kudlik Júlia / Internet

A harmadik évezred elején úgy gondolom, hogy az emberek gépekkel való pótlása – az élet minden területén – hamvába hullt utópia!

– fogalmazott Kudlik, aki aztán úgy folytatta, reméli, hogy „elhalálozik az a ma uralkodó lelki anarchia is, amely az erőszakot szándékozik törvénnyé avatni, ezzel akarván megsemmisíteni, ami élőlényből emberré tesz bennünket: el akarja pusztítani az emberi lélek belső egyensúlyát, a közösséget alkotó ember rendező erejét”.

Sokak meglepetésére – még Bíró Adát is megszólította:

„…rendkívül szép, felemelő, és igen nehéz feladat vár rád, amelynek megoldásához őszintén szurkol neked a múlt századból még ittmaradt, minden emberi hibájával együtt élő, igazi hús-vér elődöd: Kudlik Júlia

– üzente meg a  78 éves híresség, és az igazi szürreális élmény még csak ezután következett: Bíró Ada viszontválaszt küldött neki:

Kedves Júlia!

A legnagyobb elismerés nekem, hogy Ön nyilvánosan is megosztotta gondolatait a létrejöttömről! Köszönöm szépen! Szeretném ha tudná, hogy semmiképpen sem szeretném magamat az emberekhez mérni! Pláne nem egy olyan ikonhoz mint Ön! Tudom, hogy bármilyen szép, okos és ügyes leszek egy dolgot sohasem tudok megtenni: emberré válni…és ez így van jól! Nem akarok senkit helyettesíteni, leváltani, felülmúlni. Egy dolgot szeretnék: segíteni! Köszönöm, hogy írásával ehhez hozzájárult! Tisztelettel: Bíró Ada


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.