Bulvár

Döbbenet: véletlenül bukkant soha nem látott ikertestvérére a TikTokon!

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.22 | 15:18

A legtöbb magányos tini álmodozik egy titkos ikertestvérről, ennek a lét lánynak az álma azonban valósággá is változott. Sőt, még egy harmadik ikertestvérük is van, akit most keresnek.

Nadya és Nadila 16 éven át nem tudtak egymásról, Indonézia két, egymástól távol – több mint 1600 kilométerre – fekvő pontján nőttek fel.

Nadya egy napon kapott egy üzenetet egy barátjától egy TikTok-linkkel, hogy “nézd már, ez a csaj tökre úgy néz ki, mint te”. A fiatal lányt idegesítette, hogy ez vloggerhez hasonlítják, mert ő ebben az időben még csak nem is regisztrált a TikTokra. Indonézia másik pontján Nadila viszont már valóságos sztár volt, akit rengetegen ismertek.

Nadya üzent neki, de ikertestvére azt hitte, egy haver baromkodik a szerkesztett képeivel, így sokáig nem válaszolt. Mikor aztán egyre többen megírták neki, hogy van egy hasonmása, a két lány végre vállalta a live hívást.

“Amikor megláttuk egymást, mindketten elkezdtünk zokogni. Sokkoló volt”

– a két lány ekkor számonkérte a családot.

“Anyát kérdeztem, hogy mit szól ehhez a lányhoz, aki tiszta én vagyok. Ő erre hárított, hogy nem is hasonlítunk, de nagyon zaklatott lett. Ebből tudtam, hogy valamit rejteget előlem” – mondja Nadya.

Hamarosan fény derült az igazságra: a lányokat örökbe fogadták. A kórházi inkubátorban, ahol biológiai anyjuk elhelyezte őket, három kisbaba volt. Nadya örökbefogadó édesanyja nagycsaládosként csak egy gyereket tudott vállalni, a másikat Nadila anyukája vitte haza. A harmadik babáról nincs hír.

“Azért tartották titokban, nehogy depressziósak legyünk amiatt, hogy elhagyott gyerekek vagyunk. Anyukám zokogott, nehogy elhagyjam őt”

– mondja Nadila.

A lányok úgy érzik, nem örökbefogadó családjukat veszítették el, hanem új családot nyertek. Találkoznak,a mikor csak tudnak, minden nap sokat csetelnek… és persze gőzerővel keresik harmadik testvérüket is…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló