Bulvár

Kemény kritikákat kapott Szabó Zsófi, Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül a műsorvezető megnyilvánulását

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.24 | 14:18

Nagy visszhangot váltott ki az RTL Reggeli egyik adása, amelyben Szabó Zsófi élő adásban oltotta le a mellette ülő Miller Dávidot.

Sokak szerint cseppet sem volt vicces Zsófi megnyilvánulása, a kommentelők egyrésze szerint Zsófi megalázta Dávidot. Kemény kritikákat fogalmaztak meg Zsófi beszólása miatt.

Szabó Zsófi tisztázta a dolgokat Miller Dáviddal kapcsolatban

Természetesen Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül Zsófi megnyilvánulását. Úgy véli, a műsorvezető megtörte az ezekre a műsorokra jellemző bájolgást, és egy pár mondat erejéig valódinak tűnt – írja a promotions.hu.

„Szabó Zsófinak mikor hagyta el utoljára olyasmi a száját, amire aztán érdemes volt visszaemlékezni, vagy érdemes volt felidézni? Hát most először! […]

Nem volt vicces, de valamilyen volt. Valamilyen volt. Véletlenül valamilyen volt. És hogy ez hiba volt, ez egy anomália, tudod. Valami, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Egy rendszerhiba, hogy egy műsorvezető véletlenül mond valamit, amire érdemes odafigyelni, és amiről aztán lehet beszélni, vissza lehet rá emlékezni.

Ez az RTL Reggeli ez a semmitmondásnak a tobzódása, ez az érvénytelenségnek a tobzódása. Ha valaki bármit mond, amin esetleg valaki, valahol megsértődhet, ami valamiféle karaktert képez, tehát nincs így szétkenve, akkor azért már felelni kell. Azért már felelni kell, mert ez a műsor azért ilyen, hogy aki nézi, az bármi mást is csinálhasson közben vagy helyette. Bármit! Ez egy olyan műsor, ami közben te lábkörmöt vághatsz, és nem történhet benne olyasmi, ami eltereli a lábkörmeidről a figyelmet.

Pont ez a lényeg, és most történt, és ezért fizetni kell, és akkor rögtön kiderül, hogy Szabó Zsófi csak viccelt, pedig tök nyilvánvaló, hogy nem viccelt. […] Tök nyilvánvaló, hogy nem annyira kedveli a Miller Dávidot, és miért ne lehetne, hogy ő ne annyira kedvelje?

Miért kell ebben a médiakasztban, meg ebben az RTL-ben mindenkinek úgy csinálnia, mintha a testvére lenne a másik, vagy az élete legjobb barátja lenne a másik? A cég kedvéért, a cég profitja kedvéért?”

– mondta Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadó című műsorban, amiben Horváth Oszkárral és Szabó Eszterrel beszélgettek az esetről.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.