Bulvár

Ő lett Varga Judit utódja: 15 év házasság után egy egy pólóslegenda lányával jött össze volt férje

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.25 | 12:18
  • trendindex: 9

Március elején jelentette be előbb nyilvános, majd később privátra állított Facebook-posztjában Magyar Péter, hogy 15 év házasság után elválik feleségétől, Varga Judit igazságügyi minisztertől.

Még március elején jelentette be egy előbb nyilvános, majd később privátra állított Facebook-posztban Magyar Péter, hogy 15 év házasság után elválik feleségétől, Varga Judit igazságügyi minisztertől.

Azóta már kiderült, hogy Magyar Péternek máris van új barátnője, de a Blikk most arról ír, hogy már azt is tudni, kicsoda. A lap úgy fogalmaz, hogy Varga Judit válófélben lévő férje „egy pólóslegenda lányával jött össze”. Vogel Evelin, aki amúgy belsőépítész és van egy gyereke, a Blikk megfogalmazása szerint „a legendás Vogel család tagja”, mert apja „a vízipólós Vogel Zsolt, aki annak idején az Újpest játékosaként Benedek Tiborral együtt nyert BEK-et”. Két öccse pedig, Simon és Soma is vízilabdások, előbbi az Egerben játszik, utóbbi pedig az FTC kapusa, Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és olimpiai harmadik.

A Diákhitel Központ korábbi elnöke, a Magyar Közút igazgatóságának tagja maga adta hírül a közösségi oldalán egyenesen Prágából, hogy készen áll az újrakezdésre.

Amikor egy ajtó bezárul, a Jóisten kinyit egy ablakot. Itt van az a lány, aki tudja…

– utalt egy szívecske mellett a csak az ismerősei által látható posztban Magyar Péter, hogy van valakije.

A Blikk megkeresésére Magyar Péter megerősítette, hogy együtt vannak Vogel Evelinnel:

Nem gondolom, hogy a magánéletem közérdeklődésre tartana számot, de igen, az értesülés helyes

A Blikknek Evelin egyik ismerőse elmondta, hogy

Evelin alapvetően is vidám alkat, de megmondom őszintén, rég láttam ennyire boldognak, mint most Péter mellett. Mindketten nagyon szeretnek utazni, most például Németországban vannak, s abszolút arra van szükségük így, a kapcsolatuk hajnalán, hogy mindentől és mindenkitől távol, együtt szerezhessenek közös élményeket. Tisztában vannak vele, hogy a nyilvánosságot most ők tartják lázban, és előbb-utóbb muszáj lesz felvállalni a kapcsolatukat… úgy voltak vele, jobb minél előbb.

Vogel Evelin pedig az Instagram-oldalán mutatta meg, kinek az oldalán találta meg a boldogságot, és ő is közös fotót posztolt Magyar Péterrel.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Megvan a következő Sztárboxos?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.