Sztárok

Marics Peti és Valkusz Milán szétmentek

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.27 | 20:40

Marics szerint „elég volt két és fél év egymással.”

Marics Peti és Valkusz Milán az elmúlt években nem csak a munkájukat, hanem az otthonukat is megosztották egymással – de ennek mostantól vége. A barátok két és fél év után kiköltöztek közös albérletükből, és mindketten új lakás után néztek, de külön-külön – értesült a Blikk.

Fotó: Facebook

Marics Peti el is mondta a lapnak, miért döntöttek úgy, hogy feladják a közös „kanbarlangot”. „Már nem lakunk együtt Milánnal. Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, itt az ideje dobbantani. Mind a ketten eljöttünk az albérletből, és új helyre költöztünk. Az évek alatt gondoltam rá, hogy legyen félretéve saját ingatlanra.”

Az saját lakás kapcsán Peti azt is elárulta: sorra éri el azokat a célokat, amelyeket annak idején gyerekként megálmodott. „Amikor megtorpanok, azért érzékelem, hogy milyen kemény menetelésben vagyok: 2-3 éve még 2000 forinttal a zsebemben indultam el bulizni és úgy kellett beosztanom, hogy még hazafelé a gíroszra és az éjszakai buszra is maradjon. Most nincsenek ilyen problémáim. Ettől függetlenül nem sokat költök. Nem állok például neki ruhákat rendelgetni és plázákba sem szívesen megyek be, általában, amit a forgatásokon adnak rám a stylistok, azokat veszem meg utána.”

Mint köztudott, Marics Peti a szombaton induló Zsákbamacskában debütál majd műsorvezetőként a TV2-n, Valkusz Milán pedig az idei X-Faktor egyik mentora lesz az RTL csatornán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.