Bulvár

Megszólalt Lagzi Lajcsi öccse, nagyon aggódik a testvéréért

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.27 | 17:18

A Blikk értesülései szerint Galambos Lajos a függőben lévő ügyeinek egy részét szeretett öccsére, Istvánra bízta.

Mint írják, még a börtönbe vonulása előtti napon személyesen találkoztak, és még este is felhívta telefonon. A testvére elmondása szerint Lajcsi méltósággal próbálja viselni a kiszabott büntetését, de ő nagyon aggódik az egészségéért.

Fotó: TV2

A trombitás szerda reggel vonult be Baracskára, hogy megkezdje a bíróság által kiszabott három év hat hónapos börtönbüntetését. Lajcsi öccse most a Blikknek vallott arról, miként telt testvére bevonulás előtti napja.

Próbált mindent elrendezni. Én is találkoztam vele, mert kellett néhány családi dologról beszélnünk, és megkért, hogy figyeljek oda néhány függőben lévő dolgára. Ebbe az ingatlanjai értékesítése nem tartozik bele, azt másra bízta

– kezdte a zenész testvére.

Akkor még jókedvűnek tűnt, ám este még felhívott telefonon, és már éreztem a hangján, hogy megtört, megviseli a helyzet. Ugyanakkor, mint az elmúlt években mindig, most is méltósággal vette tudomásul, hogy mi vár rá.

Lagzi Lajcsi testvére a bevonulás óta semmit sem tud a trombitásról, ám a börtönből már keresték azért, hogy leinformálják.

Mint az egyik kapcsolattartónak előzetesen alá kellett írnom néhány papírt, és ma reggel hívtak a börtönből, hogy valóban jó számot adott-e meg a bátyám. Lajcsi azt mondta, majd az ügyvédjén keresztül üzen nekem, hogy mikor menjek be. A gyerekeivel is tartom a kapcsolatot, és bármikor számíthatnak rám, de ők már felnőtt emberek, akiknek önálló életük van, főleg mióta a szüleik elváltak. Ha bármi gondjuk adódik, ott van nekik az édesanyjuk is, illetve egy olyan személy, aki már gyerekkoruk óta segíti őket

– mesélte a Lajcsi öccse, aki aggódik testvére egészséges miatt. Mint mondta, sokan nem hiszik el, de a testvére tényleg beteg már egy ideje.

Két műtétre is elő volt jegyezve, az egyik halaszthatatlan, nem tudom, ezekre mikor és milyen körülmények között fog majd sor kerülni. Csak remélni tudom, hogy addig is biztosítanak neki minden szükséges eszközt, éjszaka ugyanis oxigénpalackot használ, ami egy nagy gépen keresztül juttat levegőt a szervezetébe.

Szeret főzni? Börtönszakácsot keresnek Baracskán, Galambos Lajossal is találkozhat


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló