Bulvár

Egy agyontetovált metálos macsó is lehet végtelenül romantikus

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.02 | 19:33

A Mastodon, a világ egyik legdurvább metál együttese szerzett romantikus és cuki perceket a rajongóinak. Mivé lesz a világ?

A Mastodon nevű zord metál banda április 28-án adott koncertet az alabamai Iron Cityben. A közönség soraiból senki nem sejtette, hogy mekkora cukiságcunami fogja érni őket a koncert során. Az élő show azzal zárult, hogy a zenekar frontembere, Brent Hinds a mikrofonhoz lépett, majd egy nagyon rövid monológot tartott arról, hogy mi a legfontosabb az életben, majd előrehívta a barátnőjét, és a színpad közepén, többezer ember előtt megkérte a kezét.

Brent Hinds Asks His Girlfriend to Marry Him on Stage – Mastodon – Birmingham, AL 28 April 2017

An amazing show followed by a really cool encore. My kids got to meet Brent and Brann (and even Brent’s mom) before the show and they were really gracious. These guys are the real deal. If you haven’t seen them, do whatever it takes to make it happen.

És ezzzel még nincs vége a cukiságoknak. Pontosabban volt egy másik is. A videóben is jól látszik a színpadon egy széken üldögélő néni. Hogy ki ő és mit keres ott? Csak nem egy beugró gitáros? Vagy a menedzser? Esetleg a helyi önkormányzat szigorú embere, aki a hangerőt szabályozza? Egyik sem. Ő nem más, mint Brent Hinds nagymamája, aki nemcsak végig a koncert alatt fent ült a színpadon, de amikor Hinds az egyik számban szólózni kezdett, még fel is pattant, és táncolt egyet a vadul gitározó unokája mellett.

?

A post shared by Raísa Moreno (@raisamrn) on

Most pedig, hogy helyreálljon a világrend, jöjjön egy kis Mastodon.

Mastodon – Show Yourself [Official Music Video]

New Album ‘Emperor of Sand’ out now. Album Bundles – https://wbr.ec/eosbundles Google – https://wbr.ec/eosg Spotify – https://wbr.ec/eoss Amazon – https://wbr.ec/eosamzn Apple – https://wbr.ec/eosapple iTunes – https://wbr.ec/eosi Connect with Mastodon: http://mastodonrocks.com http://facebook.com/mastodon http://twitter.com/mastodonmusic http://instagram.com/mastodonrocks Mastodon – Show Yourself [Official Music Video] Director: Robert Schober Production Company: The Uprising Creative Producer: Kelsey Gilchrist Editor: Robert Schober Dir.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló