Bulvár

Kitették Járai Mátét az RTL Reggeliből – ez volt az oka

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.04 | 11:48
  • trendindex: 10

Meglepő sztorit osztott meg a színész az Istenest új évadának harmadik epizódjában.

Az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik arcaként is ismert színész egy olyan konfliktusról rántotta le a leplet, amely a csatorna Nyerő Páros című produkciójából ered.

Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerőben, hogy most a Reggeliben nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetni

– jelentette ki Járai, aki nem gondolta, hogy ez a feszültség ennyi ideig megmarad közöttük, Rácz Jenő viszont a későbbiekben is csak akkor volt hajlandó eljönni a Reggelibe, ha nem ő kérdezgette.

A műsornak azonban most új szerkesztője van, aki semmit sem tudott erről az egészről, és Járai Máté adásába hívta be a séfet.

Hogy a színész is ott lesz a műsorban, csak éjjel derült ki a beharangozóból. Miután Rácz Jenő ezzel szembesült, kijelentette, hogy nem szeretné, ha vele kellene beszélgetnie az újszülött kislányáról, amit a színész azért nem értett, mert nem hiszi, hogy évekig tartó oka lenne annak, hogy a séf ne akarjon szóba állni vele.

Fél 12-kor éjjel kiderült, hogy ő meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető és azt mondta, hogy nem ül be. Ez nekem egy tök paff érzés volt, tök rossz, hogy azon a helyen, ahol kvázi én vagyok otthon, a Reggeliben, egyszer csak egy olyan helyzet jött, hogy nem tudott a szerkesztőség mást kitalálni, mint azt, hogy oké, a Járait vegyük ki a beszélgetésből. És addig én a háttérben nagyon aranyosan anyák napjára hajtogattam dolgokat, amíg ők ott beszélgettek. 

– mondta el.

Járai Máté leszögezte: őt csak egy dolog bántja, méghozzá az, hogy viszonylag rövid ideje van a médiában, és már van egy ember, aki azt mondja, nem szeretne hozzá bemenni. Főleg azért zavarja ez a szituáció, mert Rácz Jenővel egy csatornánál vannak és összetalálkozhatnak bármelyik műsorban.

Forrás: Index


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.