Bulvár

„Nem tudja egy percre sem kihúzni a fejét Orbán Viktor s*ggéből” – Osváth Zsolt alaposan helyretette Apáti Bencét

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.04 | 09:18
  • trendindex: 2

Osváth Zsolt is felháborodott, és a legújabb YouTube-videójában mondptt véleményt a történtekről.

Osváth Zsolt teljesen felháborodott Apáti Bence Vágó István halála okán közölt bejegyzése miatt, és Youtube -videóban fejtette ki véleményét a szerinte méltatlan bejegyzésről – írta meg a Blikk.

„Nem tudja egy percre sem kihúzni a fejét Orbán Viktor seggéből” – Osváth Zsolt véleményezte Apáti Bence posztját

Fotó: Youtube/Osváth Zsolt

Vágó Istvánról a halála után rengeteg barátja és pályatársa emlékezett meg. Volt azonban egy olyan búcsúüzenet, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Apáti Bence, az ismert konzervatív publicista nem a legszokványosabb módon üzent az elhunyt kvízmesternek. A Facebook-posztja így szólt:

„Elhunyt Vágó István. Öregkorára a DK politikusaként, Gyurcsány egyik legodaadóbb híveként időnként, sőt valójában szinte mindig olyan benyomást keltett, mint aki elvesztette a józan eszét, de most végre megpihenhet. Nyugodjék békében!”

– szólt a közösségi oldalára írt bejegyzés, amit nagyon sokan bíráltak. Osváth Zsolt is felháborodott, és a legújabb YouTube-videójában mondott véleményt a történtekről, leszögezve: szerinte kegyeletsértő Apáti Bence bejegyzése.

 

„Gyomorforgató, amit Pistáról hányt oda! Nem csak méltatlan, de konkrétan kegyeletsértő volt! Önmagában kérdéseket vet fel, hogyan tud valaki gerinc nélkül balettozni? Az, hogy valaki ennyire alantas módon gyalázza meg valakinek az emlékét, csak mert nem tudja egy percre sem kihúzni a fejét Orbán Viktor s*ggéből, konkrétan nonszensz… Én azt gondolom, Bence, hogy egy utolsó féreg vagy! Sem politikailag, sem emberileg, sem művészileg nem tartalak innentől semmire”

– borult ki Zsolti, aki úgy gondolja, sokak lelkébe gázolt bele Bence.

Minek kell ahhoz történnie az emberrel, hogy egy csúszómászó szintjére süllyedjen valaki? Van az az összeg, az a pozíció, ami valakit erre sarkall, tényleg?

– tette fel a költői kérdéseket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.