Bulvár

Patkányürülék miatt perlik a pornósok az NBA egyik sztárját

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.08 | 16:43

A Miami Heat ásza, Chris Bosh művészpornó forgatásához adta bérbe egyik villáját, de a filmeseknek nem tetszett, amit a pénzükért kaptak.

A pornóipar egyik legmenőbb szegmense jelenleg a művészi igényességgel megrendezett, esztétikus képekkel operáló irányzat, úgy tűnik, az emberek kezdik megunni az olyan jellegű alkotásokat, ahol a pizzás fiú két perc után már a konyhapulton döngöli a párduc mintás latex fehérneműben ajtót nyitó hatalmas mellű, szexi anyukát. Helyette művészpornót akarnak ízlésesen felöltözött, szépen sminkelt, természetes lányokkal, kidolgozott testű férfiakkal, akik romantikus zenére, gondosan megtervezett koreográfiával teszik össze nemi szerveiket egy tengerparti villa medencéje mellett.

Chris Bosh és felesége, Adrienne (kép: Eugene Gologursky/Getty Images)
Chris Bosh és felesége, Adrienne (kép: Eugene Gologursky/Getty Images)

Chris Bosh, az NBA-ben szereplő Miami Heat sztárja egy ilyen produkcióhoz adta bérbe az egyik villáját, a helyszínre érkezett szexfilmesek viszont nagyon kiakadtak a kosaras által rendelkezésükre bocsájtott ingatlanon, annyira, hogy most perelnek is.

A pornós cég egy hónapra bérelte ki a házat, ezért pedig majdnem 140000 dollárt fizettek, az állapotok azonban nem tették lehetővé a forgatást: a falak penészesek voltak, több helyen hullott a vakolat, beázás nyomai voltak láthatóak a falakon, és még patkányürüléket is találtak itt-ott. A bűzről és a gyenge internetkapcsolatról nem is beszélve!!! Szóval nem olyan volt a környezet, amit az emberek szívesen néznének egy művészien megrendezett, esztétikusan bevilágított és szuperlassításban felvett cumshot hátterében. Ezért megpróbálták visszaszerezni a bérleti díj egy részét, de mivel a kosaras nem állt kötélnek, most a perelnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló