Bűnügy

Hajszál választja el a börtöntől Árpa Attilát

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.09 | 17:18

Árpa Attila nem fogadta el az ügyész ajánlatát.

Árpa Attila is vádlottja annak a Fővárosi Törvényszéken folyó pernek, amelyben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett drogkereskedelemmel vádoltak meg többeket. Árpa Attila, mint társtettes, forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt áll a bíróság előtt. Az ügy elsőrendű vádlottja beismerte a bűnösségét. Árpára felfüggesztettet kért az ügyész, de ő tagadja bűnösségét, nem fogadta el az ügyészség ajánlatát.

A bíróság tárgyalásra utalta az ügyet,

október ötödikén és hetedikén hallgatják meg a vádlottakat. A Fővárosi Törvényszék szerint az első rendű vádlott kokain és MDMA-kereskedelemmel foglalkozott Budapesten. Rendszeres vevője volt a II. rendű vádlott, Árpa Attila, aki a vád szerint fogyasztásra magának, közeli ismerőseinek és a lakásán rendezett összejövetelek vendégeinek szerzett be kokaint. Árpa megállapodott a III. és IV. rendű vádlottal, hogy a következő baráti-ismerősi összejövetelre az

utóbbi két terhelt szerzi be a kábítószert, aminek egy részét a színész kifizeti.

A vád szerint Árpa az I. rendű vádlott mellett a szintén drogkereskedelemmel foglalkozó V. rendű terhelttől is szerzett be kokaint. A korábbi, március 1-i előkészítő ülésen a III. és IV. rendű vádlottak nem ismerték be a bűnösségüket, az ügy V. rendű terheltje pedig eltűnt, vele szemben elfogatóparancs van érvényben, és a távollétében zajlik az eljárás. (24)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló